vanJet design® is een Nederlands merk van Henriëtte van Surksum- Anbeek. Ik maak al vele jaren lang leren tassen. Eerst vanuit mijn atelier thuis en in 2018 heb ik mijn atelier verplaatst naar de winkel. Ik haal mijn inspiratie eigenlijk overal vandaan maar veel van op reis en bijvoorbeeld oude televisie series . Ik ben van mening dat een tas voor langere tijd is en niet zozeer seizoensgebonden hoeft te zijn. Mijn motto is dan ook: Het is belangrijk om te dragen wat jij mooi vindt en waar jij je op dat moment goed bij voelt.

Alles wordt gemaakt in mijn eigen atelier. Voor de tassen maak ik gebruik van de mooiste kwaliteit Italiaans en Europees leer. 

De tassencollectie bestaat uit een aantal vaste items die in verschillende kleuren besteld kunnen worden en daarnaast uit de zogenoemde unica’s, waar er slechts één of een paar van gemaakt worden. Doordat alle tassen volledig handgemaakt zijn zullen ze nooit hetzelfde zijn.

Maar wilt u een tas laten ontwerpen dan kan dat natuurlijk ook, daarvoor kunt u het beste rechtstreeks contact met mij opnemen.

Naast mijn eigen tassen vind u in de winkel ook tassen en portemonnees  van Berba Bags, Burkely, Chabo bags , Mutsaers tassen en  Mywalit en koffers van Titan

© 2014 - 2023 vanJet design® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel