vanJet design® is een Nederlands merk van Henriëtte van Surksum- Anbeek. Ik maak al vele jaren lang sieraden en wat begon als hobby voor familie en vrienden werd steeds meer serieus en uitgebreid. Zo ook met leren tassen. Ik haal mijn inspiratie onder andere uit het kijken naar de jeugd maar ook op reis en bijvoorbeeld oude televisie series . Ik ben van mening dat een tas of sieraad voor langere tijd is en niet zozeer seizoensgebonden hoeft te zijn. Mijn motto is dan ook: Het is belangrijk om te dragen wat jij mooi vindt en waar jij je op dat moment goed bij voelt.

Alles wordt gemaakt in mijn eigen atelier. Voor de tassen maak ik gebruik van de mooiste kwaliteit Italiaans leer. Enkele items worden ook gemaakt van hergebruikt materiaal.

De tassencollectie bestaat uit een aantal vaste items die in verschillende kleuren besteld kunnen worden en daarnaast uit de zogenoemde unica’s, waar er slechts één of een paar van gemaakt worden. Doordat alle tassen en sieraden volledig handgemaakt zijn zullen ze nooit hetzelfde zijn.

Maar wilt u een tas laten ontwerpen dan kan dat natuurlijk ook, daarvoor kunt u het beste rechtstreeks contact met mij opnemen.

© 2014 - 2020 vanJet design® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel